Предварително се извинявам че ще разисквам част от вече разисквана тема, но това е само част. Значи проблемат ми е много сериозен, първото заради което желая мнение и помощ е че колата ми когато е на скорост при ниски обороти до 3000 оборота след 2 минутна работа започва да пука през въздушния филтър и придърпва всеедно е е готова да изгасне за бензин, немойе да поеме, това се оправя за момент след като натисна съединителя и я изревя но само за секунди, този проблем изчезва само когато колата е в постоянно в напан, в смисъл педала до дупка и колкото може да ускорява, но когато пожелая да поддържам една скорост например 90 километра при средни 2800 оборота придърпва сеца пука абе лудница. Към това прибавям нестабилни обороти на празен ходи също пукане на празен ход докато не изгасне. Карах я преди 1 година когато нямах този проблем на комп. диагностика и там се оказа сериозен проблем неправилно зацепване при сменянето на ангренажа, но тогава го нямах този проблем. Ужастно се извинявам за нахварляните и малко обаркващи обяснения но сам много ядосан и се чудя какво да направя всеки ми предлага по нещо но просто много мнения много чудо. Разчитам на вас за което Ви благодаря.
Мненията са неправилното зацепване което изклучвам защото как е могло колата да върви без проблеми една година и сега отведнаж хоп !!!
другото е запушени дюзи нооо незная !!!
Иначе отдавна сам член на клуба .???
Колата е Алфа ромео 145 1.4 т.с. '98
Само да доизястна че смених няколко бензиностанции включително и бензин с октаново число 100 не е от бензина
Мненията са неправилното зацепване което изклучвам защото как е могло колата да върви без проблеми една година и сега отведнаж хоп !!!
другото е запушени дюзи нооо незная !!!
Иначе отдавна сам член на клуба .???
Колата е Алфа ромео 145 1.4 т.с. '98
Само да доизястна че смених няколко бензиностанции включително и бензин с октаново число 100 не е от бензина
Comment